Zhvillohet gara e Drag Race ne Kosove.

Shpërndaje

Gjat muajt shkurt në Aeroportin e vjetër të Sllatines do të mbahej një gare Drag Race mes Vis Kosoves nga skuadra Illiryus Motorsport dhe Skender Poteres nga skuadra Gogi Racing. Gare e cila startoj mirë ku të dy konkurentet ishin në formën e tyre më të mirë.

Të dy garuesit bën prova leshimi dhe vendosën disa kohe, ne momentin kur gara do të niste Policia e Kosoves nuk e lejoj këtë gjë me arsyen e siguris për publikun (dhe pse me kufizime te larta) dhe gara u anullua.

Kjo garë u la për tu zhvilluar në një moment tjetër por duke u nisur që gara Drag Race që organizonte FASK ishte në një kohe të afërt u la që të zhvillohej gjatë gares që organizonte FASK e cila mahet në qershore në po të njëjtin vend . Në gare pati shum garues nga Kosova Shqipëria dhe Maqedonia.

Pilotët ishin të përgatitur mirë dhe vendosën disa kohë të mira ku mes të cilëve dalloj garuesi nga Shqiperia Vis Kosova i skuadres Illiryus Motorspor me makinen e tij Nissan GTR R35 me rreth 2300 hp i cili vendosi kohen 8.28 sekonda dhe top speed 302km/h.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »