VIDEO/ Miku i paftuar ndërpret ndeshjen, askush nuk mund ta kapte dot me shpejtësi

Shpërndaje

Ndeshja e futbollit në Australi mes Adelaide United dhe Macarthur është ndërprerë për disa sekonda. Kjo pasi një mik i paftuar ka pushtuar fushën për disa momente duke i dalë nga llogaritë organizatorëve të takimit.

Macja ka nisur që të vrapojë me shpejtësi të madhe dhe ishte e pamundur që dikush t’i afrohej, e jo më për ta kapur që ndeshja të riniste menjëherë. E gjitha është lënë në dëshirën e mikut të paftuar deri në momentin që është larguar. /Sport Ekspres/


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »