Twitch lançon një kanal të ri sportiv për futboll, NBA, UFC dhe më shumë

Shpërndaje

Twitch, e njohur më shumë për streaming të gaming, po zgjerohet më shumë në transmetime sportive me një kategori të re ‘Sports’, dhe partneritete me disa nga skuadrat më të famshme në botë

Twitch.tv/twitchsports do të jetë shtëpia e të gjitha ngjarjeve sportive të paraqitura në platformë, e cila përmban lidhje me kanale të tjera siç janë Arsenali, Premier League, NBA dhe UFC.

Në njoftimin e tyre, Twitch tha se ata po “bashkëpunojnë me katër nga klubet më të mëdha dhe më inovatore të futbollit në botë. Real Madrid dhe Arsenal kohët e fundit kanë filluar streaming në kanalet e tyre të sapo-themeluara të Twitch, dhe së shpejti ata do të pasohen nga Juventus dhe Paris Saint-Germain.”

Këto katër klube të njohura botërore do të prodhojnë përmbajtje ekskluzive që do të bëhet streaming në Twitch. Kjo është përveç ligave sportive tashmë në Twitch, përfshirë NBA, NHL, NWSL, RFL dhe UFC.

Tashmë ekziston një crossover në rritje midis sporteve profesionale dhe livestreaming, me Sergio Aguero të Man City, pilotit të F1 Lando Norris, lojtarit të NBA Ben Simmons, Juju Smith-Schuster të NFL dhe më shumë që bëjnë stream rregullisht në platformë. Aguero në të vërtetë u bë kanali me rritje më të shpejtë në faqe kur Premier League u pezullua.

Për të festuar nisjen e kanalit të ri Twitch Sports, ylli i MLS Jimmy Conrad do të jetë host i një stream-i që paraqet lojëra elektronike prej 2 orësh nga Arsenali, House of Highlights dhe UFC.

Me katër ndeshje të Premier League që shfaqen në Twitch këtë sezon (vetëm për përdoruesit e Mbretërisë së Bashkuar), tifozët e futbollit do të shpresojnë që ky është një hap tjetër përpara për të pasur sporte më profesionale të shfaqura në platformë. Përmes shërbimit të tyre Prime, Amazon ka testuar tregun në marrjen e të drejtave për ndeshjet e Premier League, dhe Twitch mund të bëhet një tjetër platformë për ta për të transmetuar ndeshjet.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »