Tjeter problem per Realin: Ramos demtohet dhe mungon ne ndeshjet e rendesishme.

Shpërndaje

Eshte konfirmuar se Sergio Ramos ka pesuar nje demtim muskular ne ndeshjen e tij te fundit kunder Kosoves.Besohet se ky demtim do ta mbaje rreth 1 muaj e gjysem jashte fushave mbrojtesin spanjoll. Kjo do te thote qe ai humbe ndeshjet e Champions league kunder Liverpool dhe “El Classico” ndaj Barcelones.Tjeter problem per Rrealin kete sezon ku nuk kane munguar demtimet e shumta.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »