Supermakina me hidrogjen që premton 350km/h dhe 1600km në një serbator. Titulli

Shpërndaje

E quajtur Hyperior XP-1, pritet të lançohet në 2022 dhe arrin 100km/h për vetëm 2,2 sekonda.
Por ndryshe nga çdo supermakinë ky koncept do të jetë i furnizuar nga hidrogjeni, si një mënyrë alternative karburanti. Pas BMW X5 që ka publikuar një lajm për prodhimin e një versioni me hidrogjen, Hyperion do të jetë përfaqësuesja e supermakinave me hidrogjen në të ardhmen.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »