Pse u tërhoq Stambolli nga Champions, që për 4 vitet e ardhshme mbetet në ekranin ‘Kampion’ ?

Shpërndaje

Analiza e bërë që më 2 qershor nga Molgen’Sport goditi në shenjë sa i takon arsyeve te terheqjes se Stambollit nga finalja e kom peticionit më prestigjioz evropian për klube. Cfare ka ndodhur në prapaskenë dhe çfarë pritet të ndodhë vitin tjetër?

Ndërkohë që Champions do të vazhdojë të transmetohet në Tring për 4 sezone të tjerë, kurse RTSH ka të drejtën e vetëm një ndeshjeje në javë (të mërkurën)…


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »