Po largohet nga Juventusi, disa skuadra të njohura vihen pas yllit të madh

Shpërndaje

Disa skuadra shumë të njohura janë vënë pas yllit të Juventusit. Daniele Rugani mund të largohet nga Juventus.

Sipas agjentit Davide Torchia, mbrojtësi i Juventusit është subjekt interesimi i disa skuadrave.

Deri tani, Arsenal, Napoli, Chelsea, Zenit dhe Lyon arritën në rreth 30 milionë euro, dhe ato kurrë nuk u morën në konsideratë”.

Për këto çmime, Juventus nuk e shiti atë dhe unë nuk kontestoj nëse ata bën gjënë e drejtë apo të gabuar”.

Rugani është pjesë e Juventusit që nga viti 2013, dhe deri më tani ka regjistruar 79 paraqitje.

Ai gjithashtu ka qenë dy herë i huazuar, te Empoli dhe Rennes.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »