Njeriu më i pasur në botë ndihmon rimëkëmbjen e Serie A?!

Shpërndaje

Amazon gjithashtu vë bast për të drejtat televizive për të transmetuar ndeshjet e Champions League në Itali.

Prezantimi dy-ditor nga UEFA për tenderin për imazhet për periudhën tre-vjeçare 2021-2024 është hapur që dje, ofertat e detyrueshme priten për 12 tetor.

Dhe, sipas raportimit nga Milano Finanza, kompania Seattle do të ishte midis palëve të interesuara. Amazon, në veçanti, do të konkurronte me Sky, por nuk do të ishte i vetmi: Rai dhe Mediaset, si dhe DAZN, TIM dhe Eurosport, do të ishin gjithashtu të gatshëm për të konkurruar.

Për momentin, Netflix është jashtë konkurrencës.

Blue Origin founder Jeff Bezos speaks after receiving the 2019 International Astronautical Federation (IAF) Excellence in Industry Award during the the 70th International Astronautical Congress at the Walter E. Washington Convention Center in Washington, DC on October 22, 2019. (Photo by MANDEL NGAN / AFP) (Photo by MANDEL NGAN/AFP via Getty Images)

Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »