Kampionat pa data, ja si u ndane grupet dhe cilat janë përballjet në Kategorinë e Parë për 2020-2021

Shpërndaje

Eshte hedhur diten e sotme shorti i Kategorisë së Parë për sezonin 2020-2021 si dhe u përcaktua kalendari i plotë për edicion në nivelin e dytë të futbollit shqiptar. Jane caktuar ndeshjet e dy fazave të para, ndërsa programi për fazën e tretë është në varësi të renditjes së ekipeve në tabelë pas dy fazave paraprake.

Sezoni 2020-2021 do të zhvillohet me dy grupe A dhe B, ndërsa ende nuk është vendosur data për nisjen e këtij sezoni


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »