Futbolli shqiptar rinis kur Europa po e ndal

Shpërndaje

Po Juves e Realit, çfare po i mungon ne Champions?

Me ne fund, futbolli ne Shqiperi do te rinise dy muaj me vonese. Por gjithcka vjen ne nje moment kur disa vende kane vendosur te nderpresin kampionatet e disa te tjera po e mendojne…. Analiza e asaj qe ndodhi ne Champions, permes shifrave dhe kurioziteteve.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »