EA Sports siguron të drejtat për La Liga në FIFA

Shpërndaje

Edicionet e ardhshme të FIFA do të vazhdojnë të shfaqin klube të liçencuara zyrtarisht të La Liga

EA Sports ka rinovuar marrëveshjen e saj me La Liga, ndarja më e lartë e futbollit në Spanjë, për një dekadë tjetër, njoftuan organizatat.

Ky partneritet do të thotë që FIFA do të vazhdojë të ketë klube, pajisje dhe stadiume të licencuara zyrtarisht në të gjitha edicionet e ardhshme. Lojtarët e LaLiga do të jenë gjithashtu të disponueshëm në Ultimate Team, si dhe promovime FUT siç janë Team of the Week (TOTW), Player of the Month (POTM), Team of the Year (TOTY), dhe Team of the Season (TOTS) .

La Liga, shtëpia e skuadrave si Barcelona dhe Real Madrid, është një nga ligat më të njohura të zgjedhura në lojën online. Ajo ka bazën më të madhe të fansave në lojë në 70 kombe në mbarë botën dhe klubet e La Liga janë përdorur në më shumë se një miliard ndeshje, sipas njoftimit.

Megjithëse komuniteti ka kritikuar mekanikën e FIFA 20 gjatë ciklit të lojës, kjo është loja më e luajtur në historinë e ekskluzivitetit. Numri i lojtarëve unikë është rritur 10 përqind nga viti në vit dhe numri i lojtarëve aktivë të përditshëm nuk ka qenë kurrë aq i lartë, sipas EA.

“Ky rinovim na mundëson të rrisim shtrirjen dhe popullaritetin e La Liga për gjithnjë e më shumë tifozë në mbarë botën që luajnë çdo ditë EA SPORTS FIFA”, tha presidenti i LaLiga Javier Tebas. “Ne kemi krijuar një partneritet bashkëpunues me EA SPORTS për më shumë se 20 vjet që ka parë që të dyja organizatat të bëhen marka udhëheqëse ndërkombëtare”.

FIFA 20 tashmë po hyn në muajt e fundit, por FIFA 21 do të lançohet më 9 tetor për PlayStation 4, Xbox One dhe PC.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »