E padëgjuar më parë, lojtari i Çelsit punëson trajner personal për të rifituar vendin e titullarit

Shpërndaje

Kallum Odson Hodoi ka punësuar një trajner personal, në mënyrë që të rifitojë vendin e titullarit tek Çelsi. Lojtari anglez do ta paguajë trajnerin e tij personal 1500 euro në muaj.

Odoi kërkon të rifitojë sërish vendin e titullarit tek Çelsi. Lojtari ka filluar stërvitjet intensive, për të qenë sa më në formë dhe për të bindur trajnerin Frenk Lampard për një vend titullari.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »