Champions League si një mini-Europian klubesh në gusht. Por në Lisbonë rriten rastet me Covid…

Shpërndaje

UEFA vendosi përfundimisht datat dhe mënyrën sesi do të finalizohet ky edicion i Champions dhe Europa League. Pa lënë mënjanë as sezonin e ardhshëm. Por informacionet e fundit thonë për rritje të rasteve me Coronavirus në Portugali. Gjë që ka alarmuar disi qeverinë e futbollit evropian. A rrezikohet vërtet Champions?


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »