FIFA 21 konfirmon lojtarët më të mirë të gjuajtjeve të lira dhe një prej tyre është shqiptar

Edhe pse përfshirja e Lionel Messi nuk do të ngrejë vetulla, Enis Bardhi patjetër që po,…

Moto GP anulon tre gara të tjera, por në nëntor do të ketë një surprizë

Kalendari i Moto GP 2020 vazhdon të modifikohet për shkak të emergjencës coronavirus. Federata ndërkombëtare dhe…

EA Sports siguron të drejtat për La Liga në FIFA

Edicionet e ardhshme të FIFA do të vazhdojnë të shfaqin klube të liçencuara zyrtarisht të La…