Zbuloni surprizen e rradhes nga real Madrid

Shpërndaje

EA SPORTS arrin një marrëveshje ekskluzive me Real Madrid deri në 2025

EA SPORTS ka siguruar një partneritet krejt të ri me Real Madrid, duke e bërë publikuesin sponsor zyrtar të 13 herë fituesve të Champions League për pesë vitet e ardhshme

Ndërsa shumë lojtarë do të numërojnë ditët derisa EA të lëshojë më shumë informacione në lidhje me lojën e tyre të ardhshëm, ata tani mund ta bëjnë këtë me besimin se Konami nuk ka marrë uniformat, stadiumin, ose ndonjë përmbajtje tjetër ekskluzive për PES 2021.

Kjo ka ndodhur në vitet e kaluara me gjigantët e tjerë të lojës, si Juventus dhe Barcelona.

Partneriteti u njoftua në 16 korrik, së bashku me një trailer zyrtar për të festuar jo vetëm përmbajtjen e së kaluarës së krijuar mes dy palëve, por edhe duke ngitur një dolli për të ardhmen.


Shpërndaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »