Fotot e fundit të Bryant dhe vajzës së tij para se do të ndodhte aksidenti

Fotografia që po bën “namin” e Kobe Bryant duke stërvitur ekipin e basketbollit të vajzës së tij Gianna të Shtunën në Akademinë Sportive Mamba në Mijëra Oaks, Kalif, një ditë më parë ata vdiqën së bashku në rrugën e tyre për në të njëjtin objekt.

Fotografitë e marra nga The Post tregojnë se Bryant në një xhup të zi dhe kapelë të zbukuruar me një “M” për Mamba, duke u angazhuar në mënyrë aktive me ekipin.

Ai ishte duke bashkëvepruar me Gianna në ndeshjen e parë të turneut, duke parë poshtë ndërsa ajo i drejton lart me krahun e saj të djathtë të ngritur.

Gjatë gjithë ditës, ai kishte vërtet energji të mirë me vajzën e tij, tha një dëshmitar. Ai ishte thjesht duke mësuar shumë dhe mori disa pushime shtesë për t’i shpjeguar fëmijëve disa mësime.