Më të mira të Futbollit FIFA 2019

Lojtari më i mirë i meshkujve FIFA

Dhjetë lojtarë u përzgjodhën në listë me 31 korrik 2019. Të tre finalistët u zbuluan në 2 Shtator 2019. Lionel Messi fitoi çmimin me 46 pikë gradë. Kriteret e përzgjedhjes për lojtarët e meshkujve të vitit ishin: arritjet përkatëse gjatë periudhës nga 16 korriku 2018 deri më 19 korrik 2019.

Portieri më i mirë për meshkuj FIFA

Të tre finalistët u njoftuan në 2 Shtator 2019. Alisson e fitoi çmimin.

Traineri më i mirë për meshkuj FIFA

Dhjetë trajnerë fillimisht u përzgjodhën në 31 korrik 2019. [8] Të tre finalistët u njoftuan në 2 Shtator 2019. Jürgen Klopp fitoi çmimin me 48 pikë gradë.

Lojtari më i mirë i femrave FIFA

Dymbëdhjetë lojtarët u përzgjodhën në listë me 31 korrik 2019. Të tre finalistët u zbuluan në 2 Shtator 2019. Megan Rapinoe fitoi çmimin me 46 pikë gradë. Kriteret e përzgjedhjes për lojtaret femra të vitit ishin: arritjet përkatëse gjatë periudhës nga 25 maj 2018 deri më 7 korrik 2019.

Portieri më i mirë i femrave FIFA

Të tre finalistët u njoftuan në 2 Shtator 2019. Sari van Veenendaal fitoi çmimin.

Trajneri më i mirë i grave për FIFA

Dhjetë trajnerë fillimisht u përzgjodhën në 31 korrik 2019. [12] Të tre finalistët u njoftuan në 2 Shtator 2019. Jill Ellis fitoi çmimin me 48 pikë gradë.

Cmimi per lojën më të drejt FIFA

Marcelo Bielsa dhe skuadra e Leeds United

Cmimi Puskás FIFA

Dániel Zsóri fitoi çmimin. Dhjetë lojtarët e përzgjedhur në listë për çmimet u njoftuan më 19 gusht 2019. Tre finalistët u njoftuan në 2 Shtator 2019. Të gjitha golat për t’u marrë në konsideratë u shënuan nga 16 korriku 2018 deri më 19 korrik 2019. userdo përdoruesi i regjistruar i FIFA.com u lejua të marrë pjesë në votimin përfundimtar deri më 1 shtator 2019, me pyetësorin të paraqitur në faqen zyrtare të FIFA. Tre golat e parë nga votat u votuan më pas nga një panel prej dhjetë "ekspertësh të FIFA", të cilët zgjodhën fituesin.

FIFA FIFPro Bota e Burrave11(Men's World11)

Lista e shkurtër e meshkujve prej 55 lojtarësh u shpall në 5 Shtator 2019. Lojtarët e zgjedhur ishin Alisson si portier, Matthijs de Ligt, Marcelo, Sergio Ramos dhe Virgil van Dijk si mbrojtës, Frenkie de Jong, Eden Hazard dhe Luka Modrić si mesfushorë, dhe Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé dhe Lionel Messi si sulmues.

FIFA FIFPro Bota e grave11(Women's World11)

FIFA dhe FIFPro njoftuan se së bashku do të zbulojnë Botën e Grave11 për herë të parë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Lista e shkurtër e 55 lojtarëve të grave u shpall në 4 Shtator 2019. Lojtarët e zgjedhur ishin Sari van Veenendaal si portier, Lucy Bronze, Nilla Fischer, Kelley O'Hara dhe Wendie Renard si mbrojtës, Julie Ertz, Amandine Henry dhe Rose Lavelle si mesfushorë, dhe Marta, Alex Morgan dhe Megan Rapinoe si përpara.