Moment i keq per Interin,humb Sanchezin per nje kohe te gjate

Si te mos mjaftonte humbja per vendin e pare ndaj Juventus,tani Inter do te perballet me nje problem tjeter te madh, ajo e mungeses se Sanchez per nje kohe te gjate.Ai u demtua ne ndeshjen miqesore qe Kili zhvilloi kunder Kolumbise.

Sanchez kete sezon ka qen nje nga lojtaret kryesore te fillimit te mire te sezonit ku ka shenuar 1 gol dhe 1 asistim ne 4 ndeshje.Keshtu eshte Inter qe do te vendose nese ai do kryeje operacion apo jo.

Ne rast se po ai do te mungoje te pakten 2-3 muaj qe do te thote qe ai do te humb ndeshje kryesore si ndaj Dortmund(2 ndeshje),Barcelones,Torinos, Romes dhe Fiorentines.Pritet te shihet cdo te ndodhe.