Ndeshjet e sotme te Euro 2020

Do te luhen sot 7 ndeshje te tjera per kualifikueset e Euro 2020 ku priten gola dhe emocione ne super sfidat e sotme.Me poshte tregohen ndeshjet:

Bosnje Hercegovine-Finland ora 18:00

Danimarke-Zvicer ora 18:00

Ishujt Faroe-Rumani ora 18:00

Malta-Suedi ora 20:45

Itali-Greqi ora 20:45

Lihteshtein-Armeni ora 20:45

Norvegji-Spanje ora 20:45